Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Geleneksel evlerin aylarca bitmek bilmeyen inşaat sürelerinin aksine çok daha hızlı bir şekilde inşa edilen prefabrik evler, bileşenleri fabrikada monte edildiği için üretim sürecini daha hızlı hale getirir.

Karmod Kabin: Karmod bekçi kulübesi kalitesi ve konforuyla kabinde ilk tercih edilen hazır yapı konumuna sahiptir.

Karmod her konuda olduğu gibi satış sonrası servis konusunda da sektörde öncü ve lider konumdadır. Satış sonrası servisimiz her zaman sizin yanınızdadır.

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında contemporary tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Bir telefon kadar size yakın olan prefabrik hazır ev firmamızdan ücretsiz fiyat teklifi alarak başlayabilir veya aşağıdaki farklı program ve fiyat listesini inceleyebilir ve en güzel evi dimensions sunabiliriz.

Karmod her konuda olduğu gibi satış sonrası servis konusunda da sektörde öncü ve lider konumdadır. Satış sonrası servisimiz her zaman sizin yanınızdadır.

SoğUnited kingdom yalıtımı kadar sıcak yalıtımı da önemlidir. Her bölge için ayrı izolasyon malzemeleri kullanılabilir. Prefabrik evler ısı ve ses yalıtımında betonarme evlerden daha verimlidir.

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç approachını değiştirme avantajı da sağlıyor.

Prefabrik ev teknik özellikleri yalıtım prefabrik ev ile sınırlı değildir. Prefabrik ev fiyatları 2022 yılında oldukça ekonomik belirlenebilmiştir. Bunların yanı sıra tüm yapılarımız yangına karşı da dayanıklıdır. En kullanışlı prefabrik ev modelleri kurulumu kolay ve nakliyesi mümkün olduğundan ulaşılması zor olan yerlere de konumlandırılabilmektedir. İstenilen konumda yapının ölçülerine uygun olarak uygun bir zemin hazırlandıktan sonra prefabrik yapı kurulumu sağlanabilir. Yalıtım özelliklerine devam ettiğimizde ise kullanılan PVC pencerelerinde oldukça yalıtkan olduğunu görmekteyiz.

Bina ile zemin arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Zemin betonu için gerekli hafriyat gibi işlemlerin yapılması.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Satın almak istediğiniz evin projesini alarak arsanızın bağlı bulunduğu belediyeye ruhsat izni için başvuruda bulunun

Konut arsası üzerine inşa edilerek yapı ruhsatı ve oturma iskan izni alınan prefabrik evlere konut tapusu verilmektedir.

Report this wiki page